Manus

Några manus har det blivit genom åren. Jag har både bearbetat befintliga manus, skrivit manus utifrån böcker och även skapat helt nya manus inom de flesta genrer.

Mig kan man anlita om man behöver ha ett specifikt manus skrivet. Jag har lätt för att anpassa mig. Jag tar emot kunder från alla håll, dvs. professionella producenter inom teater, amatörgrupper, privatpersoner och skolor m.m...

NYSKRIVET MANUS
Oavsett om du vill hålla dig till någon befintlig berättelse eller en helt nyskriven, så har jag de rätta verktygen för att utföra detta. Ska det vara helt påhittat, eller krävs det historiska korrekthet? Allt är möjligt.

BEARBETA BEFINTLIGT MANUS
Ska du exempelvis spela upp en föreställning där manuset är för långt? Låt mig hjälpa till att korta ner det och ändå behålla grunden i berättelsen. Är det en roll för mycket eller för lite? Jag hjälper dig att anpassa ditt manus efter din ensemble och ditt ändamål.

BRÖLLOPSTAL M.M...
Vill du hålla ett spektakulärt tal för någon som gift sig, tagit studenten eller fyllt 50 m.m...? Jag kan leda dina önskemål från idé till verklighet.


FRÅGA MIG OM PRIS!

Offert Manus